Grįžti į pradinįSvetainės medis   English Neįgaliesiems Mobili versija

nuoroda kariuomene     

 

KAS įvykių kalendorius

P A T K P Š S
4 5
11
18
20 23 25 26
5

 

Konkursai į laisvas pareigas

2017-02-24

 

Lietuvos kariuomenės materialinių resursų departamentas skelbia konkursą Lauko įrangos poskyrio vedėjo (karjeros valstybės tarnautojas) pareigoms eiti 

 

 

 


 

 

Lietuvos kariuomenė skelbia, kad yra laisvos šios darbuotojų, dirbančių pagal darbo sutartis, pareigybės:

 

1. Lietuvos kariuomenės Logistikos valdybos Įgulų aptarnavimo tarnybos Kauno įgulos aptarnavimo centro virėjo (darbo vieta Kaune)

 

2. Lietuvos kariuomenės Logistikos valdybos Įgulų aptarnavimo tarnybos Ruklos įgulos aptarnavimo centro I valgyklos virėjo (darbo vieta Rukloje)

3. Lietuvos kariuomenės Logistikos valdybos Įgulų aptarnavimo tarnybos Klaipėdos įgulos aptarnavimo centro valgyklos virėjo (darbo vieta Klaipėdoje)

4. Lietuvos kariuomenės Logistikos valdybos Įgulų aptarnavimo tarnybos Panevėžio įgulos aptarnavimo centro valgyklos virėjo (darbo vieta Panevėžyje)

 

Kvalifikaciniai reikalavimai. Virėjas turi turėti vidurinį išsilavinimą, virėjo kvalifikaciją ir virėjo darbo patirties.

 

Darbo aprašymas

 

Virėjas gamina patiekalus pagal nustatytus technologinius reikalavimus ir valgiaraštį; griežtai laikosi viešąjį maitinimą reglamentuojančių teisės aktų nustatytos tvarkos; laikosi sanitarijos bei higienos normų, pildo maisto tvarkymo savikontrolės žurnalus; atlieka organoleptinį paruoštų patiekalų įvertinimą; išdalija paruoštus patiekalus porcijomis ir juos paruošia patiekti; stebi, kad pagaminto patiekalo išeiga atitiktų technologinių reikalavimų išeigas; praneša tiesioginiam viršininkui apie valgyklos technologinių įrenginių veikimą; taupiai naudoja gamybos įrankius ir inventorių, elektros energiją ir vandenį; organizuoja savo darbą pagal maitinimo grafiką; vykdo gamybinių patalpų bei darbo vietos einamąjį ir generalinį tvarkymą; informuoja tiesioginį viršininką apie pastebėtus trūkumus ir pažeidimus.

 

5. Lietuvos kariuomenės Logistikos valdybos Įgulų aptarnavimo tarnybos Klaipėdos įgulos aptarnavimo centro valgyklos virtuvės darbininko (darbo vieta Klaipėdoje)

 

6. Lietuvos kariuomenės Logistikos valdybos Įgulų aptarnavimo tarnybos Ruklos įgulos aptarnavimo centro I valgyklos virtuvės darbininko (darbo vieta Rukloje)

 

Kvalifikacinis reikalavimas – virtuvės darbininkas turi turėti pagrindinį išsilavinimą.

 

Darbo aprašymas

 

Virtuvės darbininkas plauna, valo ir dezinfekuoja valgyklos gamybines, pagalbines, administracines patalpas, pildo maisto tvarkymo savikontrolės žurnalus; plauna indus mechaniniu būdu ir rankomis; išneša šiukšles į šiukšlių konteinerius; laikosi maisto gaminimo technologinio proceso higienos reikalavimų; taupiai naudoja valgyklos energetinius ir vandens išteklius; maisto atliekas laiko tam tikslui skirtose patalpose ir induose; tinkamai pagal cheminių medžiagų naudojimo instrukcijas ir taisykles paruošia dezinfekcijai skirtas priemones; plauna ir dezinfekuoja stalo indus ir įrankius, virtuvės indus, padėklus, valgyklos gamybinį inventorių.

 

 

 

Kontaktinis asmuo – Janina Kavaliūnaitė, tel. (8 5) 211 3834, el. p. janina.kavaliunaite@mil.lt

 

 

 

 

 

Informacija atnaujinta 2017.02.24
Biudžetinė įstaiga, kodas Juridinių asmenų registre 188602751.
Totorių g. 25, LT-01121 Vilnius, tel. 8 (706) 70750, faks. (8 5) 264 8517, el. paštas kam@kam.lt
PVM mokėtojo kodas LT100001016116
© Lietuvos Respublikos krašto apsaugos ministerija
Sprendimas: Fresh Media